Bio Sing
David Lesar je zakladatelem a hnací silou BioSing. Žije a pracuje v údolí Ribnica, místě ve Slovinsku se staletou tradicí řemesel a prvními výrobky, které byly exportovány za hranice země. David je stejný řemeslník jako většina lidí v těchto místech, ale místo vyřezávání dřeva zpracovává maso velmi zvláštním způsobem. Jeho vášní je vytvářet butiková uzená masa té nejvyšší kvality bez – je samozřejmé – bez přísad nebo jiných průmyslových zkratek. BioSing se výrazně liší od všeho, co můžete na trhu najít, v mnoha ohledech: zpracováním, vůní a chutí, historií, filozofií a principy, jako je snížení spotřeby masa a tedy volba nejvyšší kvality. Salámy vyrobené z medvěda, jelena a vepřového masa zrají pod zemí v hlínou obložených stárnoucích místnostech v souladu s měsíčními fázemi. Ochutnat produkty tohoto vizionářského mladého výrobce v jeho sklepě v kombinaci s vybranými přírodními víny je divadelním zážitkem. Ke speciálnímu zážitku patří také ochutnávka salámů G-LINE, masa zrajícího několik let, která jsou skutečnou explozí chutí a připomínají všechny ty správné důvody, proč se stát gurmánem. V průběhu let byly salámy novináři a autory jídla nazývány mnoha různými slovy: od „kaviáru mezi masem“ po „salámy, které zasáhly bod G“. Při popisu Davidova nadšení, něžné lásky a péče, stejně jako oddanosti jeho produktům BioSing, autoři nikdy nezapomenou zmínit, že nepříliš levné produkty jsou tak exkluzivní, že je lze nalézt pouze ve výběru špičkových restaurací.
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem