Bio Sing

 David Lesar je zakladatelem a hnací silou BioSing. Žije a pracuje v údolí Ribnica, místě ve Slovinsku se staletou tradicí řemesel a prvními výrobky, které byly exportovány za hranice země. David je stejný řemeslník jako většina lidí v těchto místech, ale místo vyřezávání dřeva zpracovává maso velmi zvláštním způsobem. Jeho vášní je vytvářet butiková uzená masa té nejvyšší kvality bez – je samozřejmé – bez přísad nebo jiných průmyslových zkratek. BioSing se výrazně liší od všeho, co můžete na trhu najít, v mnoha ohledech: zpracováním, vůní a chutí, historií, filozofií a principy, jako je snížení spotřeby masa a tedy volba nejvyšší kvality. Salámy vyrobené z medvěda, jelena a vepřového masa zrají pod zemí v hlínou obložených stárnoucích místnostech v souladu s měsíčními fázemi. Ochutnat produkty tohoto vizionářského mladého výrobce v jeho sklepě v kombinaci s vybranými přírodními víny je divadelním zážitkem. Ke speciálnímu zážitku patří také ochutnávka salámů G-LINE, masa zrajícího několik let, která jsou skutečnou explozí chutí a připomínají všechny ty správné důvody, proč se stát gurmánem. V průběhu let byly salámy novináři a autory jídla nazývány mnoha různými slovy: od „kaviáru mezi masem“ po „salámy, které zasáhly bod G“. Při popisu Davidova nadšení, něžné lásky a péče, stejně jako oddanosti jeho produktům BioSing, autoři nikdy nezapomenou zmínit, že nepříliš levné produkty jsou tak exkluzivní, že je lze nalézt pouze ve výběru špičkových restaurací.

 

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

  • bio salama medved prod 127
    Medvědí
    4

    Medvědí salám se vyrábí z vepřového masa, medvěda a slaniny. Nejlepší kousky masa a vybranou slaninu nakrájíme na kostičky a nemeleme. Salám zraje minimálně 18 měsíců, aby se uvolnil velký buket vůní a rozvinul se terciární tón prodlouženého zrání.

    750 Kč bez DPH 840 Kč
  • bio salama jelen prod 130
    Jelení
    4

    DEER SALAMI se vyrábí z vepřového masa, jelena a slaniny. Pečlivě vybrané maso a slanina se nemelou, ale krájí se na kostičky, aby se zachovaly přednosti masa. Salám zraje minimálně 18 měsíců, aby se uvolnil velký buket vůní a rozvinul se terciární tón prodlouženého zrání.

    625 Kč bez DPH 700 Kč
  • klobaska divjacina prod 133
    Zvěřina
    4

    GAME SAUSAGE je vyroben z vepřového, jelena a medvěda. Co se týče klobásy BioSing, chceme zdůraznit nedotčenou, autentickou a jemnou chuť kořeněného masa, jeho přirozenou konzistenci a jeho poctivou a autentickou chuť. Bohaté a komplexní chuti je dosaženo prodlouženým procesem zrání.

    375 Kč bez DPH 420 Kč
  • zaseka prod 136
    Zaseka
    4

    Vyrábí se z osolené a mírně uzené slaniny a sádla, suší se a zraje bez vaření. Zaseka je obvykle úvodem k ochutnávkám produktů BioSing. Něžné a elegantní, jemně probouzí a stimuluje chuťové buňky a připravuje je na pokračování degustace.

    500 Kč bez DPH 560 Kč

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem